Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Over Sarah!

Welkom! Dank je wel dat je de tijd neemt om mijn website te verkennen. Ik kijk ernaar uit om met jou in contact te komen en meer over jouw organisatie te leren. Laten we samen een reis van ontdekking en groei beginnen!

24451F4B-1EDD-46E7-AEB4-15B39AF747FF

Kom meer te weten over Sarah

Mijn reis begon 1,5 jaar geleden tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retail management, waar ik de ultieme kans kreeg om in mijn eigen onderneming af te studeren.

Sindsdien ben ik vol aan de slag gegaan om een echt bedrijf te maken van The Content Bar. Kort geleden is er dan ook een nieuwe branding ontstaan, waar ik achter de schermen hard aan heb gewerkt.

In een korte periode zijn er zoveel mooie opdrachten langsgekomen en heb ik met fantastische bedrijven mogen samenwerken. 

Het is mijn missie geworden om die bedrijven te ondersteunen op het gebied van online marketing, social media marketing, content creatie en fotografie.

 

Waardevolle content op al jouw kanalen

Wat ik met The Content Bar precies voor je doe? Ik help jou met alles wat te maken heeft met social media marketing, content strategie en communicatie.

Van het creëren van pakkende inhoud en het beheren van advertentiecampagnes tot het monitoren van prestaties en het aanpassen van onze aanpak, ik neem het complete beheer van jouw social media op mij. Hierdoor kun jij je focussen op wat je het beste doet, terwijl ik zorg voor een sterke online aanwezigheid en een groeiende community rondom jouw merk.

Wat The Content Bar doet

Ben jij klaar om jouw Social Media naar een hoger plan te brengen? 

Web Design

Graphic Design

Fotografie

Social Media

Betrouwbare resultaten

Copywriting

Deze bedrijven gingen jou voor

Ondersteuning nodig bij jouw digitale groei?

Neem contact met mij op!